Använd dig av bra markeringsfärg

Markeringsfärg eller märkfärg, det kan vara bra om du jobbar inom skogsbruk. Med bra markeringsfärg kan du nämligen markera ut de träd som ska sågas ner, eller markera de träd som ska sparas. Du som är i behov av märkfärg du kan hitta det hos Skogma. De erbjuder bland annat:

  • Soppec Strong Marker Märkfärg
  • Skogma Märkfärg, fluorescerande
  • Skogma Märkfärg
  • Stämpelfärg och stämplar

Skogma har även märkfärg för industri, märkfärg reflex och märkfärg rågång. Hos Skogma hittar du inte bara produkter för skogsbruk även en hel del olika produkter för sågverk, maskin & entreprenad samt en hel del annat.

Satsa på bra märkfärger

Hos Skogma finns det en hel del inom just markeringsfärg. Bland annat finns det sprayfärger. Dessa är bra att använda för att markera gränser när det gäller avverkning, röjning, gallring med mera. Markeringsfärgerna finns i olika beständighetklasser. Många av dem klarar av riktigt kalla temperaturer.

Hos Skogma finns det även andra smarta märkfärger, så som maskinfärg, som används av skördare samt att det även finns stämpelfärg, som är den färg som skogsbruket använder för att stämpla ändytor på timmer och massavedavlägg.

Bra produkter för skogsägare

Du som äger skogs och sysslar med skogsbruk, du kan hitta en hel del bra produkter hos Skogma. Bland annat har de det mesta gör avverkning, mätning, lunning, skogsvård, märkning och en massa mer. Det finns även en hel del bra verktyg för dig som vill ha det.

Hos Skogma finns det mesta du kan tänka dig för ditt skogsbruk samt att de även har en hel del annat för andra yrkesgrupper.